فراپاچینو با قهوه کلاسیک مولتی کافه


مواد لازم:

·         قهوه کلاسیک مولتی کافه/ 2 قاشق سوپ خوری

·         شیرپرچرب/ 2/1 پیمانه

·         سس شکلات/ 1 قاشق سوپ خوری

·         کافی کریمر مولتی کافه/ 1 قاشق سوپ خوری

·         شکر/ 4/1 پیمانه

·         یخ خرد شده/ 4/1 پیمانه

·         خامه فرم گرفته شده/ مقداری برای تزئین

·         قهوه پودر شده کلاسیک مولتی کافه/ مقداری برای تزئین

روش تهیه:

1.      ابتدا قهوه و 2/1 پیمانه آب را با هم مخلوط کنید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود.

2.      شیر، سس شکلات، پودر کافی کریمر و شکر را داخل دستگاه مخلوط کن، مخلوط کنید تا کف کند.

3.      یخ خرد شده و قهوه سرد را به مواد بالا اضافه کرده و همه مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید، مخلوط را داخل لیوان بریزید و با قهوه پودر شده و شکوفه های خامه تزئین نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد