مواد لازم:
· قهوه کلاسیک مولتی کافه/ 2 قاشق سوپ خوری
· شیرپرچرب/ 2/1 پیمانه
· سس شکلات/ 1 قاشق سوپ خوری
· کافی کریمر مولتی کافه/ 1 قاشق سوپ خوری
· شکر/ 4/1 پیمانه
· یخ خرد شده/ 4/1 پیمانه
· خامه فرم گرفته شده/ مقداری برای تزئین
· قهوه پودر شده کلاسیک مولتی کافه/ مقداری برای تزئین
روش تهیه:
1. ابتدا قهوه و 2/1 پیمانه آب را با هم مخلوط کنید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود.
2. شیر، سس شکلات، پودر کافی کریمر و شکر را داخل دستگاه مخلوط کن، مخلوط کنید تا کف کند.
3. یخ خرد شده و قهوه سرد را به مواد بالا اضافه کرده و همه مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید، مخلوط را داخل لیوان بریزید و با قهوه پودر شده و شکوفه های خامه تزئین نمایید.