شرکت صنایع قهوه مولتی

شرکت صنایع قهوه مولتی

اولین و بزرگ ترین  کارخانه تولید قهوه فوری و غیر فوری همگام با فن آوری روز دنیا در خاورمیانه می باشد .

این شرکت  با تکیه بر دانش روز متخصصان خود و بهره گیری از تکنولوژی مدرن ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ٌو تمام اتوماتیک و آزمایشگاههای مجهز هدف خود را تولید محصولات با کیفیت منطبق بر استاندارهای جهانی در جهت کسب اعتلای رضایت مصرف کنندگان قرار داده است  .

کارخانه قهوه مولتی   با تولید سالانه  ۶5۰۰  تن انواع قهوه فوری و غیر فوری ، به عنوان قطب تولید‏ ‏ٌفرآوری و بسته بندی قهوه و مشتقات آن در ایران قادر است تمامی نیاز کشور و حتی کشورهای منطقه را تامین نماید . پودر قهوه دم کردنی ، قهوه فوری ، کاپوچینو و انواع کافی میکس از مهمترین محصولات تولید این کارخانه در حال حاضر میباشد .

 پیش بینی میگردد  با عرضه تولیدات این کارخانه به میزان قابل توجهی از واردات قهوه به صورت قاچاق و خارج از نظارت دولت پیشگیری و صرفه جویی ارزی بسیاری بهمراه داشته باشد .

مراحل تهیه قهوه

قهوه دانه یک میوه است که درخت آن در سطح دریا تا حدود 6000 پا در مناطق باریک و کمربندی نیمه حاره بین مدار راس السرطان و راس الجدی بهتر می روید و طی هفت مرحله از بذر ساده به فنجان قهوه تازه دم .تبدیل می شود

     •  کاشت دانه
•  داشت و برداشت
•  صادرات
•  عمل‌آوری دانه
•  بو دادن دانه مشتمل بر (طعم‌سنجی و اختلاط)
•  آسیاب کردن دانه
•  دم کردن (آماده‌سازی قهوه و ریختن در فنجان)

قهوه از ایران می‌رود :

     نوشیدنی قهوه که همراه شاهنامه مجدداً به ایران آمد، همه‌گیر شد. شاه اسماعیل و فرزندانش و سپس سلسله افشاریه بساط حکوکت‌های ملوک‌الطوایفی را برچیدند همانگونه که بساط شربت را نیز از شربت‌خانه‌ها. ایران متحد شد و قهوه همه‌گیر. جای‌جای ایران پر شد از قهوه‌خانه‌ و قهوه‌خور تا آن که کاشف‌السلطنه چایکار، سودای تجارت با هند در دلش افتاد و چنین کرد و در بازگشت گیاهی به نام چای با خود به ایران آورد که یا از بد روزگار و یا از خوش اقبالی خود این ره‌آورد در منطقه لاهیجان (گیلان) به خوبی جواب داد و عجیب آن که لاهیجان و لشت‌نشا که به گیاه جدید بسیار خوب پاسخ دادند املاک قوام‌السلطنه و وثوق‌الدوله و خانم فخرالدوله از کار درآمدند که نفوذ بسیار داشتند در تشکیلات حکومتی و همان شد که چای سودآورد، برای هزار فامیل (برکت) شد، برای کاشف‌السلطنه (لقب شد) و برای مردم، آشامیدنی جدید که به سرعت همه‌گیر شد و در قهوه‌خانه‌ها، چای داده شد با این تفاوت که دیگر نام قهوه‌خانه عوض نشد.

به سرعت در قهوه‌خانه‌ها چای دادند که هنوز هم می‌دهند و قهوه ابتدا به دربار رفت و خانواده‌های ارمنی و گه‌گاه در برخی مراسم سوگواری که آخری به حق بود در سوگ خود چنانکه امروز چای یکی از اصیل‌ترین و رایج‌ترین نوشابه‌های خانواده ایرانی است و اگرچه چنانکه بعد گفته خواهد شد، قهوه مجدداً به ایران و خانواده ایرانی بازگشت ولی هنوز جنبه تشریفاتی قهوه به حدی است که نمی‌توان قهوه را رقیبی برای چای دانست.

تاریخچه قهوه در ایران :

          تاریخچه قهوه در ایران :

          نخستین قهوه خانه در ایران در دوره صفویان و به احتمال زیاد در زمان سلطنت شاه طهماسب ( ۹۸۴-۹۳۰ هجری قمری) در شهر قزوین پدید آمد و سپس در زمان شاه عباس اول (۹۹۶ هجری قمری ) در شهر اصفهان توسعه یافت . قهوه خانه در آغاز ، همان گونه که از نامش پیداست محلی برای نوشیدن قهوه بود . با معرفی چای به ایران توسط کمپانی هند شرقی انگلیس و کشت این گیاه در بعضی از مناطق شمالی ایران ، کم کم چای جای قهوه را در قهوه خانه ها گرفت .

          در اغلب نقاط ایران اعم از شهرها و روستاها شربت‌خانه‌هایی بود که مردم برای گفتگو و لختی آسودن در این امکنه گرد هم می‌آمدند. شربتی می‌آشامیدند و در باب موضوعات محلی روز مذاکره می‌کردند و در همین اماکن بود که با شور ایجاد شده از شاهنامه‌خوانی با آشامیدنی جدیدی آشنا شدند و اندک‌اندک نام شربت‌خانه را به (قهوه‌خانه) تغییر دادند. در حقیقت به تدریج که مردم با ایران و ملیت آشنا ‌شدند، قهوه را نیز می‌شناختند و چون از آشامیدن قهوه لذتی بیش از شربت می‌بردند، تدریجاً نام (قهوه‌خانه) جنبه عام‌تری می‌یافت و شربت‌خانه‌ها تبدیل به قهوه‌خانه می‌شدند.

امروزه مصرف قهوه مخصوصا در میان قشر جوان رو به افزایش است . ، قهوه بعد از نفت دومین کالای پر طرفدار تجاری و اقتصادی جهان و معروف‌ترین نوشیدنی پرمخاطب دنیاست.