شاهکار هنری با یک میلیون دانه قهوه
این شاهکار هنری توسط هنرمند معروف روسی Arkadi Kim به طول تقریبا 30 متر با بیش از یک میلیون دانه قهوه ایجاد گردیده است.
این هنرمند به همراه تیمش به مدت 2 هفته با چیدمان این دانه
های قهوه این اثر را به وجود آورده و توانستند رکوردی را در کتاب گینس ثبت کنند
.
زن جوانی پیش مادر خود میرود و از مشکلات زندگی خود برای او
میگوید و اینکه او از تلاش و جنگ مداوم برای حل مشکلاتش خسته شده است.
مادرش او را به آشپزخانه برد و بدون
آنکه چیزی بگوید سه تا کتری را آب کرد و گذاشت که بجوشد. سپس توی اولی هویج ریخت
در دومی تخم مرغ و در سومی دانه های قهوه. بعد از بیست دقیقه که آب کاملاً جوشیده
بود گازها را خاموش کرد و اول هویج را در ظرفی گذاشت، سپس تخم مرغها را هم در
ظرفی گذاشت و قهوه را هم در ظرفی ریخت و جلوی دخترش گذاشت. سپس از دخترش پرسید که
چه میبینی؟
او پاسخ داد : هویج، تخم مرغ، قهوه.
مادر از او خواست که هویجها را لمس کند و بگوید که چگونهاند؟ او این کار را کرد
و گفت نرمند. بعد از او خواست تخم مرغها را بشکند، بعد از این که پوسته آن را جدا
کرد، تخم مرغ سفت شده را دید و در آخر از او خواست که قهوه را بچشد.
دختر از مادرش پرسید مفهوم اینها چیست؟
مادر به او پاسخ داد: هر سه این مواد در
شرایط سخت و یکسان بودهاند، آب جوشان، اما هرکدام عکسالعمل متفاوتی نشان دادهاند.
هویج در ابتدا بسیار سخت و محکم به نظر میآمد اما وقتی در آب جوشان قرار گرفت به
راحتی نرم و ضعیف شد. تخم مرغ که در ابتدا شکننده بود و پوسته بیرونی آن از مایع
درونی آن محافظت میکرد، وقتی در آب جوش قرار گرفت مایه درونی آن سفت و محکم شد. دانه های قهوه که یکتا بودند، بعد از قرار گرفتن در آب جوشان،
آب را تغییر دادند.
مادر از دخترش پرسید: تو کدامیک از این
مواد هستی؟ وقتی شرایط بد و سختی پیش میآید تو چگونه عمل میکنی؟ تو هویج، تخم
مرغ یا دانه های قهوه هستی؟
به این فکر کن که من چه هستم؟ آیا من
هویج هستم که به نظر محکم میآیم، اما در سختیها خم میشوم و مقاومت خود را از
دست میدهم؟ آیا من تخم مرغ هستم که با یک قلب نرم شروع میکند اما با حرارت محکم
میشود؟
یا من دانه قهوه هستم که آب داغ را
تغییر داد؟ وقتی آب داغ شد آن دانه بوی خوش و طعم دل پذیری را آزاد کرد. اگر تو
مانند دانه های قهوه باشی هر چه شرایط بدتر میشود تو بهتر میشوی و شرایط را به
نفع خودت تغییر میدهی.
حضور شرکت مولتی کافه در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران
بخش هایی از مصاحبه با حسین بابایی، معاونت فروش و بازاریابی شرکت صنایع قهوه پارت سازان
· لطفا توضیحاتی در مورد روند و تاریخچه فعالیت شرکت در این حوزه بیان کنید.
شرکت صنایع قهوه پارت سازان (مولتی کافه) در سال 1386 فعالیت خود را با هدف تامین نیاز کشور، از مصارف عمومی گرفته تا خوراک کارخانه های صنایع غذایی، بازار عمده فروشی و اصناف به انواع قهوه آغاز کرد. این شرکت با استفاده از ماشین آلات پیشرفته و نیروی انسانی متخصص، توانایی تولید انواع مختلف قهوه های دم کردنی، فوری، محصولات میکس مرتبط با قهوه، شکلات داغ و محصولات مشابه را با کیفیت و مزه عالی دارد.
· چه ویژگی و مزیت های منحصر به فردی برای محصولات خود قائلید؟
امکان تولید محصول مطابق ذائقه ایرانی، تنوع محصولات، تنوع بسته بندی، عدم محدودیت در تولید و تازه بودن محصولات به جهت تولید در داخل و مهمترین آن کیفیت خوب همراه با قیمت رقابتی و مناسب را می توان بخشی از مزایای مولتی کافه نسبت به رقبا ذکر کرد.
· استقبال مصرف کنندگان از محصولات شما چگونه بوده و چه راه هایی برای اطلاع از ذائقه و خواست آنها دارید؟
استقبال مصرف کنندگان خوب بوده است. بخش ارتباط با مشتری ما یک بخش فعال در شرکت بوده و همواره پاسخگوی مصرف کنندگان و پذیرای نقد و توصیه های آنها است. روزانه ده ها تماس با بخش ارتباط با مشتری ما برقرار می شود. علاوه بر اینها، روزانه پیامک های زیادی برای ما ارسال می شود. خیلی از این تماس ها و پیامک ها حامل پیام رضایت مشتری است و برخی نیز حامل پیام های توصیه ای آنهاست.
· چه دورنمایی در بازار برای برند خود تصور می کنید؟
با امکانات، توانایی ها و مزیت های گفته شده، روز به روز بر شمار مشتریان این برند افزوده می شود و این امر مسئولیت ما را سنگین تر می کند. هدف ما تولید محصولی با کیفیت هر چه بهتر و قیمت مناسب تر می باشد. با این روند این برند در آینده نزدیک جزء برندهای مطرح و اول در زمینه قهوه خواهد بود.
مواد اولیه
خامه 2 لیوان . شیر نصف لیوان . شکر نصف لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری . پودر قهوه فوری 2 قاشق چایخوری . پودر قند 1 قاشق چایخوری
آب جوش نصف لیوان . پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری . پودر ژلاتین 7 قاشق چایخوری
طرز تهیه
داخل کاسه ای 7 قاشق چایخوری ژلاتین را با 7 قاشق چایخوری آب مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین حل شود ؛ حدود 5 دقیقه روی بخار اب ژلاتین را هم بزنید تا یکدست شود و اگر احساس کردید ژلاتین خشک است چند قاشق دیگر نیز آب اضافه کنید.
درون قابلمه شکر را با شیر و خامه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود 10-15 دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ و یکدست شوند سپس وانیل را اضافه نمائید.
مواد را نصف کنید و در 2 قابلمه جداگانه بریزید و به یکی از قابلمه ها پودر کاکائو اضافه کنید ، نصف ژلاتین را به قابلمه مواد ساده و نصف دیگر ژلاتین را به قابلمه مواد کاکائویی اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید سپس از روی حرارت بردارید.
مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند سپس اجازه دهید به دمای محیط برسند.
داخل لیوان لایه لایه از مایه پاناکوتا بریزید ، هر لایه ای که ریخته شد 5 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد سپس لایه بعدی را اضافه کنید.
پودر قهوه فوری را با 1 قاشق چایخوری پودر قند و نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید سپس 2 قاشق غذاخوری از ژلاتین حل شده به آن اضافه کنید ( در زمان اضافه کردن ژلاتین به مواد اصلی حدود 2 قاشق غذاخوری برای قهوه کنار بگذارید.)
لایه آخر را با قهوه ای که آماده کرده اید بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خنک و اماده سرو شود.
منبع:www.irancook.ir
شرکت مولتی کافه ، تنها تولید کننده قهوه در ایران، مسابقه ای با عنوان
"برترین حس نوشیدن قهوه" را برگزار می کند.
شما می توانید مطالب خود را از امروز یکشنبه 92/7/7 به مدت 10 روز به آدرس ایمیل cs@multicafe.info
ارسال و یا به شماره 20008591 پیامک کنید.
به برترین مطالب، مصرف یک سال محصولات مولتی کافه اهداء می گردد.