-
قهوه کلاسیک
دوشنبه 5 تیرماه سال 1391 09:04
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA قهوه کلاسیک (Classic) : نوعی قهوه ملایم است که تحت تاثیر فرآیندی خاص به شکل گرانول درآمده و در مقایسه با دیگر انواع غلیظ تر ، طعم دارتر و معطر میباشد و میتوان بطور سریع با اضافه نمودن آب داغ آنرا سرو نمود . این نوع قهوه در بسته بندی های شیشه ای برای مصارف خانگی و بسته بندیهای...
-
شرکت صنایع قهوه مولتی
سهشنبه 30 خردادماه سال 1391 10:00
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA شرکت صنایع قهوه مولتی اولین و بزرگ ترین کارخانه تولید قهوه فوری و غیر فوری همگام با فن آوری روز دنیا در خاورمیانه می باشد . این شرکت با تکیه بر دانش روز متخصصان خود و بهره گیری از تکنولوژی مدرن ٌو تمام اتوماتیک و آزمایشگاههای مجهز هدف خود را تولید محصولات...
-
مراحل تهیه قهوه
یکشنبه 7 خردادماه سال 1391 11:33
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA قهوه دانه یک میوه است که درخت آن در سطح دریا تا حدود 6000 پا در مناطق باریک و کمربندی نیمه حاره بین مدار راس السرطان و راس الجدی بهتر می روید و طی هفت مرحله از بذر ساده به فنجان قهوه تازه دم .تبدیل می شود • کاشت دانه • داشت و برداشت • صادرات • عملآوری دانه • بو دادن دانه...
-
قهوه از ایران میرود :
یکشنبه 7 خردادماه سال 1391 11:32
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA نوشیدنی قهوه که همراه شاهنامه مجدداً به ایران آمد، همهگیر شد. شاه اسماعیل و فرزندانش و سپس سلسله افشاریه بساط حکوکتهای ملوکالطوایفی را برچیدند همانگونه که بساط شربت را نیز از شربتخانهها. ایران متحد شد و قهوه همهگیر. جایجای ایران پر شد از قهوهخانه و قهوهخور تا آن که...
-
تاریخچه قهوه در ایران :
یکشنبه 7 خردادماه سال 1391 11:30
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA • تاریخچه قهوه در ایران : • نخستین قهوه خانه در ایران در دوره صفویان و به احتمال زیاد در زمان سلطنت شاه طهماسب ( ۹۸۴-۹۳۰ هجری قمری) در شهر قزوین پدید آمد و سپس در زمان شاه عباس اول ( ۹۹۶ هجری قمری ) در شهر اصفهان توسعه یافت . قهوه خانه در آغاز ، همان گونه که از نامش پیداست...